La Empresa

Damascotex S.L. desenvolupa la seva activitat des del 1993 al mercat tèxtil amb un equip de persones amb una àmplia experiència al sector. El 90% de la producciò aquesta especialitzada en teixits de Jacquard i gènere de punt en aplicacions directes destinades al sector matalasser. La diversitat de manofactura ens ha permès especialitzar-nos en altres camps com el joc de taula, edredons, tapisseries...

Nostra visió en innovació de maquinària ens permet dia rere dia, evolucionar cap a nous teixits incorporant nous materials, acabats i dissenys personalitzats per a cada client, anticipant-nos a les noves necessitats i tendències del mercat.

La qualitat, servei i experiència al sector, són un dels principals avantatges que ens han permès constituir un mercat nacional sòlid i assolir un procés d'internacionalització.

La nostra missió és donar a conèixer la varietat dels nostres productes i oferir la millor qualitat als nostres clients, atenent les seves necessitats amb un tracte personalitzat.